IMG_2003
Ana Pop este o tanara artista care doreste sa se impuna in muzica romaneasca. A terminat facultatea la clasa Maiei Morgenstern, prima data a intrat intr-o piesa la Teatrul Evreiesc de Stat  Bucuresti, intr-un rol mic. Piesa se numea „Cum se cuceresc femeile „in regia lui Harry Eliad. In Baia Mare a  fost la sectia revista si a jucat in : „Iubirile de vis … a vis”, regia Marcela Timiras si „Bibici si Mitici”, regia Marcela Timiras. Isi doreste mult sa colaboreze cu Teatrul Constantin Tanase din Bucuresti .
 IMG_2005
„Sunt Ana si m-am născut in Baia Mare, orașul din care vin destul de multi artiști. Îmi place muzica si teatrul. Când eram mică ma jucam cu prietenele mele „de-a cântărețele”. Aproape de fiecare data când ne întâlneam dădeam câte un „concert”.
Am făcut liceul de arhitectura si credeam ca o sa profesez in domeniu. Intr o zi am cunoscut-o pe Dora, fata care se pregătea sa dea admitere la UNATC , la actorie. Ea mi-a stârnit interesul si pentru teatru. Am început sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa ma înscriu si eu la facultatea de teatru. M-am pregătit cu doamna Mihaela Juvara, actrița care mi-a dat primele învățături in actorie. Am reușit sa intru la facultate, la clasa doamnei Maia Morgenstern, o actrița deosebita si o profesoara pe măsura. Dupa ce am terminat facultatea am luat castingul de la Teatrul Municipal din Baia Mare – am fost solista la secția Revista. A fost o experiența minunata …sunt fericita ca primele sfaturi in actorie le-am primit de la Mihaela Juvara, ca am fost la clasa Maiei Morgenstern si m-a învățat atâtea lucruri minunate, ca am întâlnit-o pe Amalia Ciolan, actrița de la TNB si asistenta la clasa noastră de actorie, pe care o iubesc si, de asemenea, ca ma pregătesc la muzica cu un profesor cum rar întâlnești (când spun asta credeți-ma ca e adevărat). Cred ca Dumnezeu ma iubește  .
Îmi place sa cant si îmi doresc sa ajung pe o scena mare. Ma pregătesc in fiecare zi pentru a-mi atinge obiectivul. E greu dar știu ca voi reuși. Visul meu e sa cant muzica de calitate care sa placa si sa bucure cat mai multi oameni.
Am inceptut sa lucrez  cu un prieten la o piesa noua si speram sa reusim sa o facem publica in cel mai scurt timp.” Ana Pop
Va invitam sa o ascultati pe Ana