Miercuri, 8 iunie

Ora 11:00 – Teatrul Tony Bulandra

Conferință de presă

 

Ora 12:00 – Sala Oglinzilor

Workshop Scott Johnston

 

Ora 15:30 – Sala Oglinzilor

Workshop Aleksandar Ivanovski

 

Ora 18:00 – Centrul Vechi

Serious Clown (Australia)

Parasomnia

 

Ora 18:30 – Platoul Prefecturii

KTO Theatre (Polonia)

Peregrinus

”Show-ul descrie o zi din viața unui individ al secolului 21.  Omul din zilele noastre a cărui viață este ” suspendată” între casă și locul de muncă pentru o corporație, cel care isi identifica menirea in viata prin ”calea catre munca”. Peregrinarea in cautarea sensului vieții vine prin truda de fiecare zi… lipsiti de siritualitate, de iubire si frumusete.”

kto

Ora 19:00 – Sala Mare 

Pages from the book of…Third Arrangement (Polonia/UK)

Regia: Andrzej & Teresa Welminski

”În 1942 Bruno Schulz a fost omorât de un membru al Gestapo în timp ce mergea să îşi cumpere o franzelă. 70 de ani mai târziu, The Teresa & Andrzej Welminski Foundation & Third Arrangement au decis să creeze un spectacol inspirat din istoriile sale, din picturile, viaţa lui, şi din cele mai intime gânduri ale sale.
Odată ce cartea este deschisă, prinde viaţă o lume uitată. O gară veche şi prăfuită, un azil pierdut în timp, casa tatălui eroului nostru, coliviile sale mirositoare şi gălăgioase şi o cantitate de figuri din ceară abandonate de creatorul lor…
În această lume noi îl întâlnim pe Joseph, alter-egoul autorului Schulz, un fiu în căutarea amintirilor unui tată pierdut. Vom vedea cum traversează o realitate făcută pentru el şi, de fiecare dată când vom întoarce pagina, vom întâlni una dintre multitudinile de figur iefemere pe care Schulz le-a pus în calea sa.”

polonia aranjament

 

Ora 19:30 – Platoul Prefecturii

Groove Onkels (Germania)

Gelber Sack

groove

Ora 20:00 – Platoul Prefecturii

Auăleu

Ferma Animalelor, adaptare după romanul lui George Orwell

Regia: Ovidiu Mihăiță

”Christine Cizmaş, Ioan Codrea, Ionuţ Pîrvulescu, Cari Tibor / Cristian Popescu, Andrei Racolţa şi Ovidiu Mihaiţă îşi cer scuze în faţa porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum şi în faţa tuturor celorlate vietuiţoare şi dobitoace fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească. Vă rugăm să înţelegeţi că unele dobitoace din regnul uman nu ar putea accepta o asemenea poveste şi s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine ştie ce altă grozăvie… aşa că vă rugăm să ne înţelegeţi, nu e vorba de voi, e vorba de noi, dar cu toate că am trecut din totalitarism în democraţie prin sângele unei revoluţii, încă suntem nevoiţi să umblăm cu măşti.”

ferma-animalelor

 

Ora 21:00 –Platoul Prefecturii

Drum & Fire

 

Ora 23:00 – Foaier Teatru

Viskan Miracles, Film suedez

viskan-miracles_og