12380014_736447639823622_607247638_n

CASTING ORGANIZAT DE TEATRUL TONY BULANDRA TÂRGOVIȘTE

In datele de 7, 8 şi 9 ianuarie 2016 (în fiecare zi începând cu ora 11:00) 

Teatrul Municipal Tony Bulandra organizează casting naţional pentru spectacolul „Romeo şi Julieta”, în regia artistică a doamnei Irina Niculescu, scenografia Mc Ranin şi Vlad Tănase. Spectacolul va reprezenta o montare inedită pentru teatrul românesc, fiind un spectacol de animaţie pentru adulţi, cu actori şi marionete.

Irina Niculescu face parte din generația oamenilor de teatru care au pus fundamentele unei noi concepții asupra păpușarului profesionist, ca un actor capabil să integreze și să practice multiple forme de teatru, de la tehnicile tradiționale la cercetarea modernă în artele spectacolului.

A obținut diploma de Master of Fine Artssuma cum laude la Academia de Teatru, Film și Muzică, Universitatea Charles, Praga și și-a dedicat viața profesională teatrului de păpuși. Debutul său profesional a avut loc la Teatrul Țăndărică din București, explorând potențialul păpușii de a transmite emoții, relația dintre actor și păpușă, reunind actori, păpuși, dansatori și muzicieni.

Montează spectacole și predă arta mânuirii păpușilor în Europa, SUA, Canada și Taiwan. Este Vicepreședintele UNIMA-Statele Unite ale Americii și membru al Comisiei de Training Profesional UNIMA Internațional.

Vlad Tănase este scenograf în teatru de păpuşi, membru fondator al Companiei de teatru de marionete PurAnima şi iniţiator al proiectului de succes „The Rolling Strings”, spectacol muzical cu marionete, inspirat de titanii rock – The Rolling Stones, care a avut ecouri deosebite, atât în ţară, cât şi la festivaluri de profil din străinătate.

Roluri pentru care se organizează castingul:

➢ Romeo ➢ Julieta ➢ Vânzătorul de ziare

Castingul se adresează actorilor şi actriţelor cu vârste cuprinse între 20 – 30 de ani.

Persoanele interesate, care corespund rolurilor pentru care se organizează pereselecţia, sunt rugate să trimită un CV actualizat, însoţit de fotografii, la adresa de e-mail contact@tonybulandra.ro, până cel târziu în data de 4 ianuarie 2016.

Dacă aţi mai participat anterior la un casting organizat la Teatrul Tony Bulandra, nu mai este necesar să retrimiteţi CV-ul dumneavoastră, fiind suficientă înscrierea prin e-mail.

Castingul va avea loc la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, pe Bulevardul Regele Carol I, nr. 43.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon: 0245.210.046 sau la una din adresele de e-mail: contact@tonybulandra.ro; tm_tgv@yahoo.com.

NOTĂ: Nu este necesară specializarea în păpuşi-marionete! Vă rugăm să vă prezentaţi la casting în costum de mişcare!