Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă invită duminică, 14 ianuarie 2018, de la ora 1200, la Sala Cinematografului „Geo Saizescu” (adresa: Bulevardul Tineretului 2, Râmnicu Vâlcea, cartier Ostroveni), la premiera spectacolului pentru copii, „Scufița Roșie” de Alin HOLCĂ. “

Scufița Roșie” este și ea una dintre poveștile celebre, pe care aproape toți copii o cunosc. Tocmai de aceea Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea vă propune o versiune inedită, un musical “dirijat” din umbră chiar de Scufița Roșie, o fetița descurcăreață și inteligentă, care știe să cânte magistral la vioară. Intriga se construiește și prin prezența unor personaje-surpriză, fapt care conduce spre un deznodământ cu aplomb.

Regia, scenografia și dramatizarea spectacolului sunt semnate de  Alin Holcă.

Din distribuție fac parte Raluca Elena Bunescu (Scufița Roșie), Dan Constantin (Vânătorul), Camelia Constantin (Bunica), Cătălina Sima (Mama), Alexandru Nuță (Lupul), Radu Bunescu (Un purceluș), Georgiana Marin / Olimpia Deaconescu (O capră). Echipa fiind completată de Claudia Neacșu, Cristian Bunescu  (Regie tehnică), Carmen Prodan (Designer costume), Diana Mitulescu (Pictură și butaforie), Ionuț Marinache (Luminist), Liviu Toma  (Sunetist), Gherghina Constantin – Puiu (Recuziter), Anca Șerban (Costumieră) și Adrian Petrescu și Nicolae Arniceru (Mașiniști).

Și seara, de la ora 18:30, în aceeași locație, vă invităm la comedia care o are în prim plan pe actrița Maia Morgenstern, „Între Ciocan și Nicovală”. Un fierar neamţ află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune.

Comedia inedită „ÎNTRE CIOCAN ŞI NICOVALĂ”, în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului. Spectacolul este o adaptare după „Fierarii” de Miloš Nikolić, în regia lui Horaţiu Mălăele. Din distribuţie fac parte actorii: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Dan Constantin, Gabriel Popescu.

Vă așteptăm cu drag!

Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului “Geo Saizescu”(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)
Prețul biletelor: 10 lei spectacolul pentru copii

15 lei spectacolul pentru publicul larg
Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, și Cinematografului „Geo Saizescu” ,urmăriți: http://www.arieltheatre.rohttps://www.facebook.com/teatrul.ariel/https://www.facebook.com/cinemageosaizescuvl/