DSCN9394 (4)

Teatrul Tony Bulandra a gazduit prezenta Garnizoanei Targoviste pentru a celebra Ziua Femeii si implicit a doamnelor si domnisoarelor ce fac parte din unitatile militare dambovitene. Acestea au baut o cupa de sampanie in cinstea feminitatii pe care o sarbatoresc astazi si s-au bucurat de atentia colegilor barbati care au transmis pe aceasta cale multumirile si aprecierile lor pentru femeile care ii inconjoara.

Prezent la eveniment, colonelul Garnizoanei Targoviste, Jianu Petre ne-a declarat ca se mandreste cu forta feminina de care dispun unitatile militare din judet si spera ca spectacolul sa fie un moment de bucurie pe care au ales sa-l ofere colegelor:

„Este o traditie a militarilor din Garnizoana Targoviste sa organizam de 8 martie un moment artistic pentru a cinsti femeile alaturi de care lucram. La nivelul Garnizoanei Targoviste sunt peste 100 de femei care isi desfasoara activitatea in unitatile militare, de la munca de birou pana la activitati de instruire a trupelor dar si participari in teatrele de operatii. Ne mandrim cu ele, reprezinta o forta si, am vrut sa le cinstim astazi prin acest spectacol.”

DSCN9409

Si pentru ca primavara natura prinde viata, Teatrul Tony Bulandra le-a pregatit o piesa speciala, „Rozmarin sau Măghiran”, în regia lui João Mota ( fondatorul Teatrului Comuna de Pesquisa din Lisabona), o comedie muzicală, încâlcită, zăpăcită și irezistibilă despre războiul dintre Rozmarin și Măghiran.

Din distribuite fac parte actorii: Sebastian BĂLĂŞOIU, Corneliu JIPA, Cosmina LIRCA, Andreea TĂNASE, Elisabeta RÂMBOI, Romul MORUŢAN, Gogu PREDA, Adrian LOGHIN, Adrian ANGHEL.

Spectacolul se va juca si de la ora 19:00. Mai sunt cateva ore doamnelor, dar si domnilor!

rozmarin

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”51″ gal_title=”Garnizoana-8 martie”]