Festivalul Babel reprezintă, din punctul meu de vedere o ocazie unică atât pentru a cunoaște oameni noi din toate colțurile lumii, cât și culturile lor.

Mina: My opinion about BABEL

De asemenea reprezintă o oportunitate de a descoperi tainele lumii actoricești cu care nu avem contact atât de des și variat. Pentru noi, voluntarii, fiecare ediție a festivalului Babel reprezintă un moment oportun pentru a încerca lucruri noi, de a ne dezvolta abilitățile lingvistice, cât și creative și de a învăța cum să lucrăm într-o comunitate.

Noi ne dorim ca prin prisma Babelului să atragem lumea spre această ramură artistică și nu numai. Memoriile pe care reușim să ni le facem cu ajutorul festivalului sunt unice și ne determină să participăm cu drag la Babel, să ne implicăm din ce în ce mai mult si de ce nu, să formăm o „familie” din ce în ce mai numeroasă odată cu trecerea fiecărei ediții. 0

De exemplu parada de anul acesta a fost desfășurată indiferent de condițiile meteo nefavorabile, pentru ca asta înseamnă Festivalul Babel, implicare, disciplină și nu în ultimul rând, devotament.

Mina Teodora Bratescu, 18 ani