Dana Staicu

„Lumea hada in mijlocul careia greu reusise sa supravietuiasca era – in opinia ei – intruchipare de anormalitate. Lumea haosului, minciunii si a preponderentei de negru; lumea mojiciei, mediocritatii, vulgaritatii si prostului gust nonsalant…La Absolut – CIUTA, autor Dana Staicu”

Dana Staicu, autor si editor Oficial Media – subredactia Bucuresti, lanseaza astazi volumul CIUTA la Muzeul Literaturii Romane. CIUTA este un volum de tablete literare si poeme si, cea de-a treia aparitie editoriala a autoarei.

„Zi dupa zi, pas cu pas, ea, o nestiuta de nimeni, nemultumita de tot ce nu-i perfect voia sa schimbe lumea ca pe o hainuta…Urcus catre sine initiase, dar – pana sa atinga cu palmele idealuri- poposea ca un indaratnic ambitios pentru a obtine de-a dreptul o realitate adaptata la sine.” Dana Staicu – CIUTA

Muzeul literaturii române
Casa Memorială Agatha şi George Bacovia

Vă invită

Sâmbătă 26 martie 2015, ora 10:30 , la „Casa Memorială Agatha şi George Bacovia” din Bucureşti, la şedinţa extraordinară de lucru, nr. 564 a cenaclului Amurg sentimental, patronat de revista cu acelaşi nume, aflată în cel de-al 22-lea an de la apariţie.

Cu acest prilej vor fi lansate volumele de poezie contemporană „Ciuta”, de Dana Staicu şi „Nu-i târziu”, semnat de Sarah DeJar.

De asemenea va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură ”Restituiri” sub genericul „Primăvara culorilor” de regretata prof. Rodica Prallea-Blaga şi lucrări de grafică pentru copii de Valentina Năstase.

Vor vorbi scriitorii: Anghel Florin Vedeanu şi Alexandru Cristian Preda.

Moderator: Ion Machidon, preşedintele cenaclului

Intrarea liberă
Relaţii la 0744 11 32 18