Noaptea-vine-in-India ro


„Noaptea vine în India” rulează acum şi la Târgovişte. Aşa cum v-a obişnuit cu o serie de filme de top, Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra găzduieşte proiecţia unei coproducţii in care o puteţi vedea în rolul principal pe Clara Vodă, sambata 10 octombrie, ora 19:00.

După ce în stagiunea trecută am trăit momente de profundă emoţie vizionând filmul lui Tudor Giurgiu, „De ce eu?”, cu povestea cutremurătoare a procurorului târgoviştean Cristian Panait, după ce a fost primit cu aplauze filmul câştigător al Trofeului Ursul De Argint in festivalul de la Berlin, „Aferim!” şi am ridicat trofeul alaturi de Corneliu Puiu Jipa, unul dintre actorii producţiei premiate, avem bucuria să fim oaspeţii teatrului şi în această stagiune, de astă dată seria proiecţiilor este deschisă de „Noaptea vine în India” şi rulează …….

Filmul este o coproductie hispanico-română, casa de film LA STRADA, a cunoscutului regizor Cătălin Mitulescu, fiind partea românească a filmului, parte intregita de actrița Clara Vodă, care interpretează unul dintre rolurile principale.

REGIA: CHEMA RODRIGUEZ

Ricardo (Juan Diego) se află în scaunul cu rotile de 10 ani și își dorește să moară pe malul fluviului Gange și să o reîntâlnească pe Gadhali, iubirea vieții sale. Dana (Clara Vodă), îi va fi alături în această călătorie care îi poartă de-a lungul Europei, Turciei, Iranului şi Pakistanului. Amândoi au așteptări mari de la acest drum.

Va aşteptăm şi vă dorim vizionare plăcută!

Contact Teatrul Tony Bulandra Targoviste:  0245210046