Pe 06 Februarie 2020, ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii din Chișinău, va avea loc un Spectacol aniversar de excepție. Această seară muzicală este dedicată Maestrului Petre Neamțu, care sărbătorește 70 de ani de la naștere, 50 de ani de activitate și 35 de ani la cârma orchestrei Folclor în calitate de dirijor.

Acest tandem aniversar va fi serbat împreuna cu Maestrul Petre Neamțu, care se va afla pe scenă alături de orchestra „Folclor” și invitații de onoare ai serii:

Mihail Muntean, Vasile Iovu (nai), Margareta Ivanuș, Maria Sarabaș, Zinaida Bolboceanu, Gavriil Gronic (trompetă), Dinastia Văluță, Sorin Zberea (clarinet), Valentin Butucel, Viorica Moraru, Călin Corai (vioară), Raisa Bîrnaz, Diamanta Paterau, Marin Ganciu, Ana Bragari, Mariana Cepraga, Nica Dudca, Cezar Bordian (nai).

Mai mult decât atât, Maestrul Petre Neamțu este binecunoscut pentru aranjamentele minunate pentru orchestră și soliști pe care le creează, iar în cadrul concertului aniversar veți avea ocazia să vă delectați cu cele mai frumoase aranjamente semnate de acest neobosit Artist.

Pe scenă vor urca, de asemmenea, membrii Ansamblului de dansuri „Hora”, conducător artistic Ștefan Onofrei.

Evenimentul va fi prezentat de Rusalina Rusu și Victor Stahi.

Va așteptăm cu drag în seara de 06 Februarie 2020, la ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici” – aici, unde trăiește Muzica!
_______________________________________________________________________________________
Biletele pot fi achiziționate la casa de bilete a Filarmonicii Naționale și online pe fest.md

Pentru detalii suplimentare:
Dumitrița Curteanu-Nicu, Manager Relatii Publice si Comunicare
Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”
Email: dumitrita.nicu@yahoo.com

sau accesați pagina oficială a Filarmonicii:
https://www.facebook.com/Filarmonica.Chisinau/