Programul festivalului AnimaȚIE a debutat astăzi de la ora 10.00 în Parcul Chindia din Târgoviște, odată cu deschiderea lui de către primarul orașului, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Cătălin Rădulescu și Monica Ilie, directorul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin, actorul și directorul secției artistice, Liviu Cheloiu dar și de actorii care au asigurat momentele artistice.

De la ora 11.00 s-a jucat spectacolul ”Rapunzel” în regia lui Daniel Burcea, Asociația C.R.E.A.S. O poveste educativă și emoționantă unde Rapunzel devine un personaj uimitor, care reuşește să scape din mreaja minciunilor vrăjitoarei, şi își găsește „un nou vis”, dragostea şi familia, ca şi locul cuvenit în împărăţie.

Tot astăzi Festivalul de AnimaȚie a găzduit și spectacolul Lolo și Bobo de Loredana Grigoriu, o producție a Teatrului Tony Bulandra cu actorii Camelia Varga și Cristian Olaru. Micuții s-au bucurat alături de părinți, la fel ca toți cei prezenți în Parcul Chindia din Târgoviște de aventurile celor doi clovni veseli care s-au întrecut în momente de amuzament și voie bună.

De la ora 16:00 copiii vor avea parte de jocuri interactive, desene pe asfalt, concursuri, iar de la ora 17:00 vor putea urmări spectacolul ”Întâmplările celor trei purceluși” în regia: Gheorghe Balint, proucție Teatrul Tony Bulandra.

Programul va continua și mâine pe 2 iunie alături de Magicianul Marian Râlea și prietenii, Trupa de Teatru Animis, Trupa de balet a Danielei Toderașcu, poveștile cu  Zâne și vrăjitoare, Frumoasa din pădurea adormită si spectacolul Pasărea de Foc de Irina Niculescu care va avea loc la Teatrul Tony Bulandra. Programul complet îl puteți afla de AICI.

Nu uitați, mâine seară de la ora 21.00 începe Festivalul BABEL, ediția a VII-a iar startul va fi dat de PARADA BABEL pe ruta: Parcul Chindia (Teatrul de Vară) – Calea Domnească –Bld. Mircea cel Bătrân – Carol I – Teatrul Tony Bulandra. Programul complet al festivalului îl găsiți AICI