festival copii 2016Între 1 și 3 iunie, în Târgoviște are loc Festivalul AnimaȚie, organizat de Teatrul Tony Bulandra.

Cu mic, cu mare vă puteți bucura în fiecare zi a festivalului de ateliere distractive de pictat pe față, mânuit de păpuși și construcție de păpuși din linguri de lemn,începând cu orele 10:00 în Parcul Chindia. Sunteți invitați apoi la reprezentațiile de la ora 11:00 susținute de Teatrul Tony Bulandra; veți putea vedea spectacole îndrăgite de copiii din Târgoviște ca, Întâmplările celor trei purceluși, Motanul încălțat și Vasilache și Mărioara.

Miercuri, 1 iunie, va fi alături de noi compania PurAnima, pentru a ne prezenta două spectacole, The Rooling Strings Puppet Show și Taraful 10 sfori, alături de care veți putea dansa pe melodii celebre.

Pe 2 iunie, avem invitat Teatrul Ciufulici cu spectacolul Prințesa mecanică, ce va avea loc de la ora 12:00 în foaierul Teatrului Tony Bulandra.  

Tot în data de 2 iunie, vă așteaptă și cea mai mare surpiză a festivalului, de laora 12:00 în parcul Chindia (după spectacolul Motanul Încălțat), va veniTeatrul Național de Copii ABRACADABRA cu faimosul actor Marian Râlea – Magicianul!

Pe 3 iunie, veți putea urmări Teatrul de Animație Țăndărică din București cu un spectacol de copii, Omul de zăpadă, și un spectacol ce deschide drumul către BABEL F.A.S.T., Candid, ambele la Teatrul Tony Bulandra.

În fiecare zi a festivalului este invitat și John Lewandowski, care va susține o serie de workshopuri pentru a ne iniția în teatrul de umbre.

Începând cu 1 iunie veți putea admira în foaierul teatrului și proiectele realizare de copii din școlile dâmbovițene ce au participat la Concursul Babel Tower EcoArt.

Festivalul AnimaȚie este sărbătoarea copiilor și a tuturor celor care își doresc să se bucure de copilărie, prin activități distractive și educative.

Vă așteptăm cu drag între 1 și 3 iunie să celebrăm împreună copilăria!