10711168_10207092830131970_1127785610_n

La inceputul saptamanii acesteia Teatrul Tony Bulandra din TARGOVISTE a gazduit „Gala de excepție a vernisajului Galeriei Pavot”, eveniment organizat de catre Organizatia Femeilor Social Democrate a Municipiului Targoviste, împreună cu Organzatia Judeteana Dambovita a Femeilor Social Democrate. Lucrarile de arta si design contemporan au fost reprezentate de catre Alexandru Catalin Mihaila.

Au fost prezenti in cadrul galei, presedintele Consiliului Judetean Dambovita Adrian Tutuianu precum si primarul interimar al orasului, Cristian Stan.

In foaierul teatrului, inainte de inceperea spectacolului am intalnit-o pe doamna Claudia Gilia, presedinte al Organzatiei Judetene Dambovita a Femeilor Social Democrate si am rugat-o sa ne spuna cateva cuvinte despre acest eveniment:

„Ne-am propus sa incantam privirile doamnelor, dar nu numai, si sa le oferim un spectacol muzical pentru ca suntem in preajma sarbatorilor, un moment in care este important sa ne simtim bine cu totii. Este si o actiune caritabila, ne propunem sa facem copiii fericiti. Nu sunt prezenti doar membri ai organizatiei ci si oameni carora am dorit sa le facem o seara frumoasa prin acest eveniment. In specatcol va fi un cvartet, soprana Cristina Dan dar si Corala Appassionato.”

„La final va avea loc o masa de socializare, vom admira operele de arta si vom fi in discutie directa cu reprezentantul Galeriei Pavot”, a completat, Carmen Holban, presedinte OFSD Targoviste.

Urmariti cateva imagini din seara evenimentului.

[Best_Wordpress_Gallery id=”28″ gal_title=”OFSD-teatru”]