Teatrul Tony Bulandra vă invită duminică, 26 februarie, ora 19:00, la spectacolul  Trei surori, de Antonin Pavlovici Cehov, în regia lui Aleksandar Ivanovski. 

„Piesa lui Cehov, Trei surori, este o comedie a ceea ce ar putea fi.

Personajele trăiesc, asemenea nouă, într-o lume destabilizată, o lume aflată în prăbușire din toate punctele de vedere, o lume însetată de o nouă ordine. Focul din cel de-al treilea act ne zguduie existența. Se duce un război mut în jurul nostru care devine, pe nesimțite, din ce în ce mai prezent. Spațiul privat, pe care l-am dominat atât de superiori, este acum cucerit încetul cu încetul, abuzat, violat. Ce putem face? Ce ar trebui să facem? Cum ar trebui să trăim în această lume nouă?

Urmărim zbuciumul personajelor lui Cehov, dar ele continuă să arate înspre noi. Timpul scapă printre degete fără milă, îngropându-i în întrebări fără răspuns. De ce dragostea lor nu este de ajuns? Sunt captivi în realități individuale diferite, fără ca măcar amintirile să coincidă – ce ar trebui să își amintească și cum?

Piesa este un terifiant și brutal poem care ne vorbește despre cum să fim mai simpli, mai autentici, mai noi înșine.” (Alexandar Ivanovski, regizorul spectacolului)

Dacă totul este în zadar, pentru că nimic nu îi conduce spre atingerea idealului, fiecare zi din viața acestor personaje pare că își dă ultima suflare. Viața lor este mereu în altă parte. În cele din urmă, siliți de împrejurări să admită că locul lor este acolo unde se află deja, vor găsi refugiul în muncă și în micile bucurii de familie.

Regia artistică: Alexander IVANOVSKI

Scenografia: Valentin CODOIU

 

Distribuție:

Olga: Mihaela TROFIMOV- nominalizata anul acesta la UNITER

Mașa: Andreea TĂNASE- nominalizata in 2016 la Gala UNITER

Irina: Elisabeta RÂMBOI

Andrei: Liviu CHELOIU

Natalia Ivanova: Ana Maria CARABLAIS

Kulîghin Fiodor Ilici: Alexandru NĂSTASE

Verșînin Aleksandr Ignatievici: Bogdan FARCAȘ

Tuzenbah Nikolai Lvovici: Liviu PINTILEASA

Cebutâkin Ivan Romanovici: Corneliu JIPA

Salionâi Vasili Vasilievici: Radu CÂMPEAN

Fedotik Aleksei Petrovici: Robert IOSIF

Rode Vladimir Karlovici: Cristian OLARU

Ferapont: Ilie GHERGU

Anfisa: Carmen IONESCU