BABEL este șansa ta să te asculte milioane de oameni! Cazarea, masa și transportul sunt asigurate de către organizatori. Contactează acum Teatrul Tony Bulandra și vei avea ocazia să te afirmi alături de artiști din 30 de țări.

BABEL F.A.S.T. – Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște (2-11 iunie 2017) va fi o explozie spectaculară și poate fi completă doar cu prezența voastră!
Festivalul Babel nu este o competiție, dar este o provocare. Tema ediției de anul acesta este SUNETUL, element aproape la fel de important ca lumina, ca aerul.
Așteptăm să vă înscrieți pentru Babel Battle of the Sound, 7 și 8 iunie, două zile cu cele mai spectaculoase muzici.
Vă sună bine?! Nouă da!
Așteptăm trupe care cântă diferite genuri de muzică, pentru a provoca vitalitate și entuziasm.

Condiţii de participare:

  • Să fie trupe noi (înființate după anul 2010), dar să aibă măcar un album la activ și piese suficiente pentru un live de 30 min.
  • NU fie tribute sau cover bands
  • Să aibă minim 2 membri și maxim 7
  • Trupele care vor să participe la concurs trebuie să trimită: CV, demo-uri sau linkuri către platforme online unde pot fi ascultate piese ale trupei
  • De asemenea, trebuie să poată susține un concert live de 30 de minute
  • Important: acceptăm orice gen, mai puțin manele!

Vă punem la dispoziție o scenă de 140 mp, lumini și sunet profesional pentru concert live și, bineînțeles, premii în bani sau obiecte! Vă creăm vizibilitate! Vă promovăm!

Festivalul oferă cazare și masă pe tot parcursul competiției, precum și decontarea transportului (contravaloare combustibil, bilete de tren sau autobuz)! Pentru mașinile închiriate sau biletele de avion, această ofertă nu este valabilă!

Trimiteți propunerile voastre pe adresa: liviu.cheloiu@tonybulandra.ro, până la data de 21 mai 2017, ora 24:00.
Organizator: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Târgoviște.