Joi, 27 aprilie, de la ora 19:00 are loc o reprezentație importantă a spectacolului ”Visul unei nopți de iarnă”, atât pentru Teatrul Tony Bulandra, cât și pentru Municipiul Târgoviște, informează departamentul de comunicare al teatrului Tony Bulandra.

Actrița Lavinia Pele a fost nominalizată pentru secțiunea Debut la Gala Premiilor UNITER 2017 pentru rolul Doruleţ din spectacolul Visul unei nopţi de iarnă, o producție a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, în regia lui Mc Ranin. Rolul Doruleț este asemenea unei poezii de iarnă visătoare, tânjind spre o primăvară înfloritoare… un rol fin, parfumat, entuziast. Este o devenire… o îndrăgostire… o regăsire.

Lavinia a absolvit secția Arta Actorului din cadrul Facultății de Teatru și TV, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca și și-a dat Masteratul tot în Arta Actorului la Facultatea de Teatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” București.

O puteți vota pe Lavinia Pele, accesând următorul link:http://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2017/. Decernarea premiilor va putea fi urmărită pe data de 8 mai, începând cu orele 21:00, pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional sau online pe www.uniter.ro sau www.tvr.ro.


Ne bucurăm și o felicităm pentru această nominalizare, îi urăm ca ea să se concretizeze într-un premiu și îi mulțumim pentru implicarea, profesionalismul și talentul de care a dat dovadă.
Vă așteptăm așadar la reprezentația din 27 aprilie, ”Visul unei nopți de iarnă”, pentru a o susține pe Lavinia și întreaga echipă de actori. Emoțiile vor fi mari, dar și calitatea jocului pe măsură. Veți fi impresionați!