12211987_10206896054172694_625167337_n

„Pentru spectacolul lui Măniuțiu este pentru prima dată, după 2008 când  s-au anunțat 60 de persoane din București, de la Academia Română, Ioana Pavelescu, critici de teatru, de la reviste precum Yorick, Metropolis, toți vor să vada ce a facut Mihai Măniuțiu. Interesul este total. Pe noi ne interesează regizorii români, este ceva specific nouă.” (MC Ranin)

” Sunt aici din rațiuni sentimentale, profesionale, am fost aici de când se construia un cămin cultural într-un teatru, și la ultimul spectacol aici se construia sala. Teatrul arata acum absolut admirabil si sper sa aibă un public pe măsura lui. Am făcut acest scenariu special pentru Târgoviste și pentru Andrea pe care o consider o excepțională. Spectacolul începe cu un interviu.  La acest spectacol am căutat să ating un nivel profesionist al dansului, este notabil și uluitor ce a facut ea, pentru că toti sunt actori, nu și dansatori. Dar au ajuns la un nivel ridicat în doar câteva săptămâni. Cred în această formulă de teatru-dans, inventată și explorată. O să vedeți energie, tristețe, divertisment și o poveste despre o coregrafă care la vreo trei ore dupa miezul nopții stă în sala de repetiții așteptând să vadă cum va face spectacolul și își imaginează diferite scene ale modului de lucru, ceea ce o să vedeți în timpul piesei. Sunt acele șase ore grele pe care le are orice artist înainte de a începe o nouă operă care nu știe decât ca va zace in el. Această tulburare, îndoială, febrilitate sunt temele pe care le trăiește coregrafa.” Mihai Maniutiu

Avanpremiera spectacolului „3 ORE DUPĂ MIEZUL NOPȚII„, în regia lui Mihai Măniuțiu va avea loc în data de 12 noiembrie  iar Premiera pe 13 noiembrie la ora 19:00, Sala Mare, Teatrul Tony Bulandra.

Distribuția: Andrea Gavriliu, Vladimir Albu, Teodora Budescu, Roxana Fânață, Flavia Giurgiu, Adrian Loghin, Camelia Pintilie, Ana Pop, antonia Teișanu, Vlad Troncea.

Regia: Mihai Măniuțiu,

Dramaturgia: Anca Măniuțiu,

Coregrafia Andrea Gavriliu

Scenografia: Tudor Lucanu

Muzica originală și ilustrația muzicală: Mihai Dobre

Proiecție video cu participarea extraordinară a lui Marcel Iureș

prog noiemb