stofa de star

Joi 29 Ianuarie și Sâmbătă 31 Ianuarie, la orele 19:00, în Sala Studio a teatrului vor avea loc avanpremiera și respectiv premiera spectacolului „Stofă de Star”, pe un text de Mattias Andersson, în traducerea lui Carmen Vioreanu. Piesa „Stars Wanted” a autorului suedez este un text contemporan despre contemporaneitate, o punere în scenă a viselor și aspirațiilor unei generații debusolate.

Spectacolul „Stofă de Star” abordează această temă într-o cheie comică, cu accente de absurd; în fond, echilibrul dintre aceste două forțe a fost mereu unul spectaculos. Într-un spațiu strâmt, neobișnuit, se întâlnesc patru personalități puternice, patru indivizi hotărâți să câștige. Ce să câștige, nu știu. Pe cine să impresioneze, nu știu. Nu știu aproape nimic, dar se străduiesc să afle. Veniți la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, să vedem împreună ce vor descoperi.

Regia: Mircea LASLO; Scenografia: Miruna DUNU; Costumele: Miruna DUNU și Maria NICOLA; Light design: Oana CAIBĂR; Sound design: Andrei MIHAI

Distribuție: Radu CÂMPEAN, Ilie GHERGU, Maria NICOLA, Mircea SILAGHI

 

Vineri, 30 Ianuarie, la ora 19:00, în Sala Mare, „MacBeth” revine la Târgoviște. În regia lui Răzvan Mureșan, acest celebru text Shakespearian capătă valențe expresioniste, devine o colosală oglindă plasată în fața marasmului politic și moral contemporan (cum de fapt a fost, fără îndoială și intenția lui Shakespeare). Cu o distribuție de excepție și cu o atmosferă tensionată, severă, „MacBeth” este un spectacol de referință din stagiunea 2014/2015, și vă invităm să-l savurați pe deplin. (De altfel, publicul nu a suferit niciodată din pricina celebrului „blestem” care planează asupra „Tragediei Scoțiene”.)

Un spectacol de: Răzvan MUREȘAN; Muzica: George PUIU

Distribuție: Ionuț CARAS, Alexandra CARAS, Corneliu JIPA, Ionuț CONSTANTINESCU, Dan CLUCINSCHI, Sebastian MARINA, Lana MOSCALIUC, Daniel VIȘAN, Cristian GROSU, Cristian OLARU, Rareș LUCACI, Ilie GHERGU, Costin BUTĂROIU, Cătălin MAREȘ, Radu IORDACHE, Ida BUTĂROIU.

Ca o anticipare a lunii dragostei şi a iubirii, Teatrul Tony Bulandra vine, chiar de pe 1 februarie, cu o ofertă adresată în special cuplurilor de toate vârstele.

Astfel, duminică, 1 februarie, începând cu ora 19.00, la spectacolul FURTUNA dupa N. Ostrovski (în regia lui Dumitru Acriş – Rusia) se poate intra cu un singur bilet de cuplu, după formula „2 în 1”! Şi cum altfel, când acest spectacol vorbeşte despre dragoste – fie ea împărtăşită sau nu – despre sacrificiile pe care le presupune şi le condiţionează, într-un cuvânt, despre ceea ce avem mai profund de împărtăşit cu celalalt.

Vă aşteptăm, aşadar, să onoraţi această invitaţie şi să ne bucurăm împreună de un spectacol frumos şi puternic totodată, alături de actorii Antonia Micu, Delia Lazăr, Cristina Dumitra, Sebastian Bălăşoiu, Virgil Aioanei şi Andrei Bratu.