Unteatru1

Spectacolul TRADARE de Herold Pinter se joacă în această seară la Târgoviște și este găzduit de Teatrul Tony Bulandra în Sala Mihai Popescu. Sub egida Zilelor Teatrului European Pentru Tineret, Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Local Municipal a organizat o suită de spectacole de teatru printre care și reprezentația de astăzi. În regia Sânzianei Stoican, compania de teatru Unteatru Bucuresti ne este oaspete de la ora 19:oo în clădirea de pe Calea Domnească, la fostul Teatru pentru copii.

Coordonatorul acestor manifestari, domnul Gabi Paunescu, ne-a declarat:

În perioada amintită a avut loc sub aceeași formulă de organizare, un amplu program dedicat  ZILEI EUROPEI, editia a VI a, 4-11 mai 2016. Alături de Zilele Teatrului European Pentru Tineret s-au mai desfășurat: Concursul de cunostinte si abilitati pentru elevi EU si UE, Crosul Popular ZIUA EUROPEI si  Gala a Filmului Polonez de Animatie cu sprijinul Institutului Plonez de la Bucuresti.

         MIERCURI 11 mai,orele 19,oo,sala Studio Mihai Popescu    

Regia; Sanziana Stoican;  Scenografia: Valentin Varlan

                        Cu: Sabrina Iaschievici, Silviu Debu, Ionut Visan

                        Durata: o ora si 30 minute

                        Productie: Uunteatru Bucuresti

  „TRADARE este un spectacol din sfera teatrului   intimist, captivant. Regizoarea foloseste abil amanuntul vizual, inspirat propus de scenograf. Evident, spectacolul „traieste”si capteaza prin provocarea la emotie si uneori la ras, in fata unor accente ironice, prin interpretarea remarcabila a celor trei tineri actori.”

Va asteptam la sala Mihai Popescu de la ora 19:oo!