IMG_5531

Intrarea in BABEL FAST, vazuta de Irina Zlotea:  ”Cineva a spus că lunea este cea mai neplacută zi din săptamâna… înseamnă ca nu a fost niciodată în BABEL FAST.

Aici lunea începe cu veselie în centrul orașului, continuă cu un spectacol bun, bun de tot și se încheie cu o paradă de toată frumusețea, galagioasă și colorată asa… ca să ne rămână zambetul pe buze câtva timp de acum încolo. Cum adică, la urma urmei de ce să nu ne alungăm încruntarea începutului de săptămână cu artificii, mariachii, costumații, personaje (unele năstrușnice, altele stranii), care alegorice și muzică energică a tobelor, cu câteva minute chiar înainte de miezul noptii? Desigur, poate să nu prindă toate acestea – chiar și pe unii târgovișteni i-a facut să iasă plini de nedumerire la ferestre- dar credeți-mă pe cuvant că așa a fost!

Acum, dacă așa stau lucrurile lunea, in BABEL, sunt curioasă cum arată restul săptămânii. Sigur e ceva care nu trebuie ratat. Face bine la bucurie.” 

Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului BABEL a dus și la ediția de anul acesta o serie de spectacole de excepție din țară și din lume. Astfel, timp de nouă zile, alături de piesele care s-au jucat pe scenă, toți cei prezenți au luat parte la concerte inedite, spectacole de stradă și numere de circ, cu trupe din peste 30 de țări, printre care: România,  Germania, Franța, Algeria, Iran, Cehia, Danemarca etc. Portugalia,  Marea Britanie, Australia, Polonia, Armenia,  Rusia, Belgia, Irak, Macedonia, Georgia, etc. Oficial Media a făcut parte din echipa de comunicare a Festivalului Babel și a încercat să aducă în fața cititorilor cele mai importante momente ale evenimentului. Și pentru că verba volant, scripta manent, i-am rugat pe oameni să ne scrie despre cum a fost BABEL la ei în suflet.

IMG_5727dieter3 dieter1 IMG_5216