Algeria pentru a doua oară, consecutiv, prezentă la Festivalul Artelor Spectacolului BABEL 2017.
Okbaoui Cheikh, personalitate a culturii din Algeria, a participat și a condus delegația țării sale. Echipa Domniei Sale a avut o reprezentație aplaudată la scenă deschisă și a câștigat premiul publicului. More… ALGERIA- Knights of the Stage: ”Ne-am simțit ca acasă în Festivalul Babel”
Redacția noastră, Oficial Media, s-a aflat alături de acești oameni minunați, și noi, cei care am fost atât în sală cât și în afara ei, putem afirma că a fost o mare bucurie să îi cunoaștem.
Religia, politica, granițele și limbile vorbite, nu sunt piedici în calea prieteniei. Zâmbetul nu te întreabă de unde vii. Prietenia și camaraderia nu are legătură cu culoarea pielii sau tradiția. Iubirea și adevărul nu depind de crezuri sociale, ci de minte și inimă. Vom aminti doar o parte dintre ei: Boukir HAMZA, Moula MOUNIRA, Talbi OUARDA, Alleg Mahdi, Saidoun AMIROUCHE, Hadj Mohnad AZEDINE, Mechmeche HAMZA, Fellag MALEK. Ne cerem iertare dacă am uitat pe cineva! Algeria este prietenie, zâmbet și iubire. Îi așteptăm din nou ca pe niște frați ai aceluiași pământ. More photo gallery!
Okbaoui Cheikh, președintele Institutului de Teatru din Algeria, va fi prezent cu două reprezentații la această ediție a festivalului BABEL. Pe Domnia Sa și întreaga echipă din Algeria, așteptăm să-i întâmpinăm cu dragostea noastră. De astă dată ne dorim să pornim în vizitarea orașului, să glumim, să spunem povești și să ne bem cafeau împreună, ca niste prieteni vechi.

Vă așteptăm, Algeria!

Cristi Iordache & Oana Grigore

Pentru versiunea in limba franceza puteti citi AICI